Şehit Ömer Saklı Ortaokulu


Vizyon: Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entelektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek. Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak. Herkesin öğrencisi olmak istediği, mezuniyet sonrasında da öğrencilik ruhunu ve birlikteliğini yaşatan bir okul olmak. Kurumun varoluş amacına değer katan çalışanlarda, kurumsal aidiyet kültürünü geliştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:00
Isınma: KALORİFER-KLİMA
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05425181359

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehitomersakliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Selçuklu Mahallesi 3599. Sokak no1 Eyyübiye/Şanlıurfa

Öğretmen :44
Öğrenci :883
Derslik :24
Konferans Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :770
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri -

Adres - Selçuklu Mahallesi 3599. Sokak no1 Eyyübiye/Şanlıurfa

Ulaşım HALİLİYE HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDEKİ DURAKTAN 41A VE 61 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. 15-20 DAKİKADA EYYUBİYE ŞELALE DURAĞINDA İNİLDİĞİNDE 100 METRE İLERDE OKUL YÖN TABELASININ BULUNDUĞU SOKAKTAN 8-10 DK İLERLENDİĞİNDE OKULUMUZA ULAŞILIR. AYRICA OKULUMUZ MEVKİ OLARAK EYYUBİYE ANADOLU İMAMHATİP LİSESİ VE EYYUBİYE SELÇUKLU İLKOKULU ARASINDADIR. ŞANLIURFADA MAYIS 2023 İTİBARİYLE KİRALAR 4000-6000 TL ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 5 KM UZAKLIKTADIR. İLÇE MERKEZİNDEDİR.